FACESTARAutotestOpel 24 hodin je zpět: Statisícové slevy na vybrané modely a k...

Opel 24 hodin je zpět: Statisícové slevy na vybrané modely a k tomu zimní pneumatiky zdarma!

Legendární akce Opel 24 hodin je zpět. Máte tak jedinečnou příležitost koupit všechny modely Opel za absolutně nejlepší ceny! Akce trvá od 4. – 5. října 2024.

Akce se vztahuje nejen na nové vozy nakonfigurované přesně dle vašich představ a potřeb, ale i vozy, které jsou skladem. Neváhejte a odjeďte s vozem ještě dnes. V rámci Opel 24 hodin nakoupíte vozy s neuvěřitelným cenovým zvýhodněním. Získejte váš vysněný vůz značky Opel za tu nejvýhodnější cenu.

Zimní pneumatiky zdarma

V rámci této mimořádné nabídky můžete krom vozu zakoupit i vybrané originální příslušenství značky Opel se slevou 40%. Nechte se hýčkat a vybavte své vozidlo přesně na míru vašim potřebám. Krom toho, že bude vozidlo oplývat originalitou získáte od něj maximum. Originální příslušenství je testováno přesně pro váš Opel. V rámci akce získáte sadu zimních pneumatik zdarma, případně výhodné financování se sníženou úrokovou sazbou.

Statisícové slevy

Zvýhodněná je městská Corsa, crossover Crossland, ale třeba i větší SUV Grandland. Nejdostupnější Astra je k dispozici rovněž s benzinovou dvanáctistovkou o výkonu 110 koní, a to za cenu 459 900 Kč. Slevy se týkají i užitkových vozů Opel Combo Zafira, Vivano, dokonce i Movano. Veškeré podrobnosti najdete najdete zde na tomto odkazu.

archiv foto Opel

24 hodin

Pořiďte si svůj vlastní vůz, v akci Opel 24 hodin to jde úplně lehce a jednoduše. Tato jedinečná akce probíhá pouze jednou v roce a přináší všem svým příznivcům výjimečné slevy na veškeré modely vozů značky Opel. Je jen na Vás, zda preferujete městské vozy, crossovery, combi, SUV, elektrické nebo užitkové vozy. Nabídka Opel 24 je natolik rozmanitá a nabitá inovacemi a prémiovými prvky, které jsou typické pro vozy nejvyšší třídy, že si vybere každý. Design, inovace a komfort si zamiluje každý ruku v ruce jdoucí s německou precizností jejich zpracování. Vyjděte budoucnosti naproti s novými elektrovozy a snižte náklady na minimum. Předváděcí jízda s novým vozem Vás nadchne. Naši prodejci jsou tady pro Vás, letos je možné objednávat a poptávat vozy již v předstihu. Nenechte vše na poslední chvíli a buďte o krok napřed. Více o akci Opel 24 hodin zde.


Související články