FACESTARNejnovější trendyGastronomický zážitek: Přichází třetí řada seriálu Medvěd od FX exkluzivně na Disney+!

Gastronomický zážitek: Přichází třetí řada seriálu Medvěd od FX exkluzivně na Disney+!

Oficiální trailer na třetí řadu seriálu Medvěd od FX je venku, seriál bude mít premiéru v Česku 17. července exkluzivně na Disney+

Disney+ zveřejnila první oficiální trailer na oceňovaný a cenami Emmy® ověnčený komediální seriál FX, Medvěd. Třetí řada oblíbeného seriálu bude mít českou premiéru ve středu 17. července exkluzivně na Disney+. Všech deset epizod bude k dispozici v den premiéry.

Bistro

Ve třetí řadě seriálu Medvěd od FX sledujeme Carmena „Carmyho“ Berzatta (Jeremy Allen White), Sydney Adamuovou (Ayo Edebiri) a Richarda „Richieho“ Jerimoviche (Ebon Moss-Bachrach) jak svádí každodenní boj v tvrdém restauračním byznysu, aby udrželi svoje původní bistro, nyní fine dining podnik na nejvyšší úrovni a při životě. Carmy na sebe tlačí víc než kdy jindy a vyžaduje dokonalost i od svých zaměstnanců, kteří dělají vše pro to, aby se mu vyrovnali.

Kulínářské umění

Jejich snaha o kulinářskou dokonalost posouvá tým na vyšší úroveň a posiluje vazby, které drží restauraci pohromadě. Jak se tým rozrůstá, každý jeho člen se snaží dosáhnout vyšší úrovně v rámci své role. V restaurační branži nikdy nestojíte na pevné půdě a s touto neustále se měnící vizí přicházejí nové výzvy a příležitosti. Naši šéfkuchaři se naučili, že každá vteřina se počítá, ale teprve v této řadě zjistíme, zda mají na to, aby se dokázali prosadit i další den.

V seriálu dále učinkují Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas a Matty Matheson, které doplňují Oliver Platt a Molly Gordon v epizodních rolích.

TV pořad roku

Seriál Medvěd od FX, který byl dva roky po sobě vyhlášen televizním pořadem roku podle AFI, získal významná ocenění za svou kritikou oceňovanou první a druhou řadu, včetně nominací a/nebo vítězství na cenu Emmy® a Zlatý glóbus, Cena Sdružení filmových a televizních herců, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Cena Sdružení amerických scénáristů, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, Ceny Asociace televizních kritiků a další.

Související články