FACESTARMódaJaké boty na podzim? Rozhodně kotníčkové!

Jaké boty na podzim? Rozhodně kotníčkové!

.

Hvězdou jako Ellie Goulding
andI vy můžete vykračovat v hvězdných botách.

Kotníčkové boty mohou mít rockový šmrnc, jako například ty, které najdete v hvězdné kolekci Ellie Goulding for Deichmann. Zdobí je cvočky i pásky a pokud zvolíte ty, které mají podpatky, budete se cítit pohodlně, protože jsou tak široké, že zajišťují jistý krok. Skvělou volbou jsou samozřejmě i ty s plochou podrážkou.

and

Designově jedinečné, praktické i pohodlné!

Značka TOMS se nechala inspirovat legendárními Chelsea Boots a tak vznikly boty TOMS Ella. Svým moderním vzhledem zaujmou na první pohled, díky elastickým vsadkám se pohodlně nazouvají a jejich protiskluzová podrážka zase brání smeknutí na deštěm zmáčených nebo první ledovou jinovatkou pokrytých městkýských ulicích.

V nabídce jsou v několika barevných provedení – jak v monochromatické nebo s elegantním metalickým detailem. K dostání jsou na Urbanlux.cz.

and<

V suchu i když prší

Deště jsou pro podzim typické a někdy trvají i celý den. Proto je dobré mít v botníku boty, které se do takového počasí hodí. Trendem jsou ty, co vypadají jako nižší holiny a jsou vyrobené v lesklé variantě. V obchodech na ně narazíte v různých barvách, ale nejčastější jsou černé, které se vám navíc hodí snad ke každému outfitu. Pokud raději volíte klasiku, pak stejný typ obuvi seženete i v koženém provedení.

and<

Pro odvážné

Kotníčkové boty nemusí znamenat jen černou nebo hnědou, mohou být daleko odvážnější a někdy dokonce až extravagantní. V barvách, použitém lesku, tvaru i typu podpatku. Taková obuv rozzaří i konec podzimu, kdy se vše barví do šedi, která je předzvěstí nadcházející zimy.

and<

Na vysoké noze

Kotníčkové boty jsou to pravé ořechové i pro ty z vás, co mají rády podpatky. Volit můžete elegantní jehlové i široké, ve kterých se vám na městské dlažbě bude snadněji chodit. Je to jen na vás, vaší odvaze a příležitosti, na níž se chystáte vyrazit! 

Třeba černé boty s úzkým podpatkem a špičkou se hodí k jeansům i sukni. Jsou značky ECCO, která byla v Dánsku založena už v 60. letech minulého století a díky neustálým technologickým inovacím a nadčasovému skandinávskému designu posouvá pohodlí i vzhled na vyšší úroveň.

and<.

Související články